Τοποθεσία

Πού βρισκόμαστε;

Το Corali Suites Andros βρίσκεται στο Μπατσί της Άνδρου σε μια ιδανική τοποθεσία που προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα. Σε μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια (300μ.), ακολουθώντας μια παραθαλάσσια διαδρομή, θα συναντήσετε την κεντρική πλατεία του Μπατσίου. Εκεί, θα βρείτε όλα τα τουριστικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες με θέα στη θάλασσα, παραδοσιακά ταβερνάκια στα γραφικά σοκάκια και μπαράκια για τη νυχτερινή σας διασκέδαση!

Πώς θα φτάσετε στην Άνδρο;

Η Άνδρος απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και συνδέεται με το λιμάνι της Ραφήνας. Δεν υπάρχουν δρομολόγια από τον Πειραιά ή το Λαύριο. Το λιμάνι της Άνδρου είναι το Γαύριο και απέχει 7 χιλιόμετρα από το Corali Suites Andros. Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με συμβατικό πλοίο και η συχνότητα των δρομολογίων αυξάνεται τους καλοκαιρινούς μήνες.
Στη Ραφήνα μπορείτε να φτάσετε είτε με το ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ είτε με αυτοκίνητο / μοτοσυκλέτα μέσω της Αττικής Οδού έξοδος ΡΑΦΗΝΑ.
Από το αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ μπορείτε να φτάσετε στη Ραφήνα με ταξί ή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ σε περίπου 30′.

Παραλίες κοντά στο Corali Suites Andros